Forsiden Workshop Workshop Side 2

Workshop side 2

XL-BYG ønsker at tiltrække og fastholde kunder i målgruppen 18-25 år. Flere virksomheder er begyndt at anvende VR (virtual reality) i salgsprocessen overfor kunder, for at give bedre service. På denne side bliver du præsenteret for den konkrete problemformulering vedrørende VR i XL-BYG og kan se en række eksempler på, hvordan andre virksomheder har anvendt det.

Problemformulering

Hvad er Virtual Reality?

I denne film kan du høre Sune Wolff, fra virksomheden SynergyXR, forklare hvad VR er. Du kan også lære mere om kunstig intelligens i nedenstående artikel og podcast. Filmen er produceret af Viden om data. 

Artikel Podcast

VR hos INVITA køkkener

I denne film kan du se Rene Plauborg, fra Invita køkkener, fortælle om hvordan Invita anvender VR i salgsprocessen, for at forbedre service overfor deres kunder. 

VR hos Grundfos

Grundfos er verdens største producent af pumper og har medarbejdere i mange lande. Virksomheden benytter VR til onboarding af nye medarbejdere. Hermed bliver det gjort lettere for medarbejderne at forstå, hvordan pumperne virker i praksis. Samtidig sparer Grundfos tid og penge, og det er mere bæredygtig løsning, da folk ikke skal transportere sig langt for at deltage i præsentationer. Filmen er produceret af SynergyXR. 

Værktøjskassen

Værktøjskassen

For at udarbejde en løsning på problemformuleringen, så får du brug for at lave en række analyser – det man kan kalde “fagets værktøjer”. Du finder vejledninger og links til dem her.

Målgruppeanalyse: Målgruppeanalyse – vejledning

SWOT-analyse: Vejledning til SWOT-analyse

Den digitale kunderejse: https://www.ecomtrainer.dk/kunderejsen

Idégenerering: Idégenerering

Idégenerering med Padlet: Vejledning til Padlet

Vejledning til budgetopgaven: Vejledning til budgetopgaven

Vejledning til at bygge VR-løsninger: Byg en VR-løsning

Vejledning til 360-kamera: Ricoh Teta guide

Guide til at uploade film: Xpandr upload guide

Guide til at afspille film: Xpandr afspilning manual

Guide til at redigere film: Xpandr quick guide

New York opgave (til at øve jer på): New York test case

Hvad er STEM-kompetencer: STEM-kompetencer