Forsiden Brobygning EUX 8. klasse – Normal

Kære brobygger

Velkommen til brobygning på EUX-udannelsen, på Campus Vejle. En erhvervsuddannelse er en uddannelse, der sigter målrettet mod, at du skal have et job i erhvervslivet. Derfor tager vores undervisning altid udgangspunkt i konkrete virksomheder. I dette brobygningsforløb skal du arbejde med Normal som case.

Som elev arbejdes der ofte gruppevis med cases og problemstillinger, som handler om rigtige virksomheders udfordringer og problemer, og ofte er virksomhederne med til at vurdere og bedømme elevernes arbejde.

Rigtig god fornøjelse.

Venlig hilsen

Charlotte Witt, Uddannelseschef

Program for brobygning Vejledning til undervisere

Fag på EUX Business

På EUX Business har du kendte fag som dansk, tysk og nye fag som afsætning, virksomhedsøkonomi, erhvervsinformatik og innovation. Mens et fag som bevægelse, sørger for at du får pulsen højt op en gang om ugen.

I dette brobygningsforløb skal du arbejde med fagene dansk, engelsk, afsætning og virksomhedsøkonomi. 

Hvordan er det at være EUX elev på Campus Vejle?

Mød Emma, Natascha, Signe og Nikolaj som fortæller om, hvordan det er at være elev på EUX Business på Campus Vejle.

De giver dig bl.a svar på, hvordan er underviserne på Campus Vejle? Hvordan er lokalerne? og får man hjælp til at søge en elevplads?

Evaluering

Vi vil rigtigt gerne høre om din oplevelse af brobygningsforløbet, så vi kan forbedre det yderligere. Derfor vil vi gerne have dig til at besvare spørgeskemaet til evaluering af forløbet. Det finder du ved et trykke på knappen “Spørgeskema til evaluering”.

Spørgeskema til evaluering