Forsiden Brobygning EUD 8. klasse – Søstrene Grene

Kære brobygger

Velkommen til brobygning på EUD-udannelsen, på Campus Vejle. En erhvervsuddannelse er en uddannelse, der sigter målrettet mod, at du skal have et job i erhvervslivet. Derfor tager vores undervisning altid udgangspunkt i konkrete virksomheder. I dette brobygningsforløb skal du arbejde med Søstrene Grene som case.

Som elev arbejdes der ofte gruppevis med cases og problemstillinger, som handler om rigtige virksomheders udfordringer og problemer, og ofte er virksomhederne med til at vurdere og bedømme elevernes arbejde.

Rigtig god fornøjelse.

Venlig hilsen

Charlotte Witt, Uddannelseschef

Program for brobygning Vejledning til undervisere

Fag på EUD Business

På EUD Business har du kendte fag som dansk, engelsk og nye fag som afsætning og virksomhedsøkonomi. Faget bevægelse, sørger for, at du får pulsen højt op en gang om ugen.

I dette brobygningsforløb skal du arbejde med fagene dansk, engelsk, afsætning og virksomhedsøkonomi.

Følg med på Facebook

Vi håber, du har haft et spændende besøg på Campus Vejle med fag og undervisning, som er anderledes end du kender fra folkeskolen. Husk du kan følge EUD Business på Campus Vejle på Facebook, hvor der løbende kommer nyt.

Du kan også kontakte studievejledningen, hvis du har nogle spørgsmål.

Kontakt studievejleder

Hvordan er det at være EUD elev på Campus Vejle?

Mød Kathrine og Nanna som fortæller om, hvordan det er at være elev på EUD Business på Campus Vejle.

De giver dig bl.a. svar på, hvad er det bedste ved EUD Business? Hvordan er undervisningen? og hvordan bliver man modtaget på Campus Vejle?

Evaluering

Vi vil rigtigt gerne høre om din oplevelse af brobygningsforløbet, så vi kan forbedre det yderligere. Derfor vil vi gerne have dig til at besvare spørgeskemaet til evaluering af forløbet. Det finder du ved et trykke på knappen “Spørgeskema til evaluering”.

Spørgeskema til evaluering