Forsiden Brobygning EUX 9. klasse

Kære brobygger

Denne case er en forsmag på, hvad du kan forvente dig, hvis du vælger en erhvervsuddannelse på Campus Vejle. Casen tager udgangspunkt i de fag, du har på EUX og den arbejdsform, vi anvender på EUX-uddannelsen.

En erhvervsuddannelse er en uddannelse, der sigter målrettet mod, at du skal have et job i erhvervslivet. I hele skoleåret arbejder eleverne gruppevis med cases og problemstillinger, som handler om rigtige virksomheders udfordringer og problemer, og ofte er virksomhederne med til at vurdere og bedømme elevernes arbejde.

Rigtig god fornøjelse.

Venlig hilsen

Charlotte Witt, Uddannelseschef

Program for brobygning Vejledning til undervisere

Fag på EUX Business

På EUX Business har du kendte fag som dansk, tysk og nye fag som afsætning, virksomhedsøkonomi, erhvervsinformatik og innovation. Mens et fag som bevægelse, sørger for at du får pulsen højt op en gang om ugen.

Hvad lærer I?

I dette forløb kommer I til at arbejde med innovation med udgangspunkt i jeres egne ideer. I skal lære, hvad innovation er og sammen med jeres gruppe, skal I brainstorme, udvælge og udvikle på jeres ideer. I skal også overveje, hvem I vil målrette jeres produkt til og markedsføre det imod. Undervejs vil I lære nye begreber, som bliver brugt inden for innovation og markedsføring.

Målet er, at I skal…

  • Udvikle et fagsprog inden for innovation og markedsføring.
  • Træne brainstormteknik.
  • Lære hvad innovative ideer er, og hvordan man udvikler sin ide.
  • Udvælge og beskrive målgruppen for jeres produkt.
  • Udarbejde markedsføring, der er målrettet jeres innovative ide.

FAQ

Hvad går brobygningsdagene ud på?

Du skal forestille dig, at du er en del af et udviklingsteam, der skal udvikle et nyt produkt, som passer til en yngre målgruppe. I skal sammen planlægge, brainstorme, beskrive, tegne og udvikle på jeres ide, imens I lærer nye begreber, der anvendes på EUX-uddannelsen.

Hvilken idé arbejder du med?

Du udvælger sammen med din gruppe selv den ide, som I vil arbejde med.

Hvordan bliver jeres arbejde vurderet?

Jeres gruppe skal samarbejde om at løse en række opgaver for at komme i mål med jeres ide. Campus Vejles undervisere vil løbende vurdere jeres arbejde og give jer feedback. Brobygningsforløbet afsluttes med en fremlæggelse af jeres ide foran hold og underviser.

Hvordan er det at være EUX elev på Campus Vejle?

Mød Emma, Natascha, Signe og Nikolaj som fortæller om, hvordan det er at være elev på EUX Business på Campus Vejle.

De giver dig bl.a svar på, hvordan er underviserne på Campus Vejle? Hvordan er lokalerne? og får man hjælp til at søge en elevplads?

Evaluering

Vi vil rigtigt gerne høre om din oplevelse af brobygningsforløbet, så vi kan forbedre det yderligere. Derfor vil vi gerne have dig til at besvare spørgeskemaet til evaluering af forløbet. Det finder du ved et trykke på knappen “Spørgeskema til evaluering”.

Spørgeskema til evaluering