Forsiden Brobygning EUD 9. klasse

Kære brobygger

Denne case er en forsmag på, hvad du kan forvente dig, hvis du vælger en erhvervsuddannelse på Campus Vejle. Casen tager udgangspunkt i de fag, du har på EUD og den arbejdsform, vi anvender på EUD-uddannelsen.

En erhvervsuddannelse er en uddannelse, der sigter målrettet mod, at du skal have et job i erhvervslivet. I hele skoleåret arbejder eleverne gruppevis med cases og problemstillinger, som handler om rigtige virksomheders udfordringer og problemer, og ofte er virksomhederne med til at vurdere og bedømme elevernes arbejde.

Rigtig god fornøjelse.

Venlig hilsen

Charlotte Witt, Uddannelseschef

Program for brobygning Vejledning til undervisere

Fag på EUD Business

På EUD GF2 afslutter du Dansk og Engelsk på C niveau. Du har desuden fag som Erhvervsøkonomi C, Afsætning C, Erhvervsinformatik C, Innovation C og Praktikpladssøgning.

Hvad lærer I?

I dette forløb kommer I til at arbejde med jeres eget butiksevent. I skal lære, hvad et butiksevent er og sammen med jeres gruppe skal I udvælge samarbejdspartnere, lægge et budget og udvælge aktiviteter, som I selv har lyst til at deltage i. Til sidst skal I markedsføre jeres event og skrive opslag til de sociale medier. Undervejs vil I lære nye begreber, som bliver brugt inden for detailhandel og butiksevents.

Målet er, at I skal…

  • Udvikle et fagsprog inden for detailhandel.
  • Træne brainstorm teknik.
  • Lære hvad et butiksevent er, og hvordan man planlægger et.
  • Skrive opslag og produkttekster, som passer til jeres målgruppe, de sociale medier og det event, som I planlægger.

FAQ

Hvad går brobygningsdagene ud på?

Du skal forestille dig, at du arbejder i en butik i Bryggen, som samarbejder med Lido Biograferne om at udvikle et event, som gavner både din butik og Lido Biograferne.

Du skal i samarbejde med din gruppe planlægge eventaktiviteter, lægge et budget og udarbejde markedsføring til sociale medier.

Hvilken butik arbejder du med?

Du skal i samarbejde med din gruppe vælge, hvilken butik og film I vil arbejde med. Eneste krav er, at butikken ligger i Bryggen og filmen går i Lido Biograferne lige nu.

Hvordan bliver jeres arbejde vurderet?

Jeres gruppe skal samarbejde om at løse en række opgaver for at komme i mål med jeres butiksevent. Campus Vejles undervisere vil løbende vurdere jeres arbejde og give jer feedback. 

Halloween i Vejle

City Vejle, er en fællesorganisation for butikkerne i Vejle, som i løbet af året arrangerer nogle fælles events, som byens butikker kan bruge til at lave mindre events i deres egne butikker.

En af disse events er Halloween – se filmen fra Halloween i Vejle.

Følg med på Facebook

Vi håber, du har haft et spændende besøg på Campus Vejle med fag og undervisning, som er anderledes end du kender fra folkeskolen. Husk du kan følge EUD Business på Campus Vejle på Facebook, hvor der løbende kommer nyt.

Du kan også kontakte studievejledningen, hvis du har nogle spørgsmål.

Kontakt studievejleder

Evaluering

Vi vil rigtigt gerne høre om din oplevelse af brobygningsforløbet, så vi kan forbedre det yderligere. Derfor vil vi gerne have dig til at besvare spørgeskemaet til evaluering af forløbet. Det finder du ved et trykke på knappen “Spørgeskema til evaluering”.

Spørgeskema til evaluering