Forsiden Brobygning EUD 8. klasse

Kan du sælge t-shirts i en detailbutik?

Vil du en dag, arbejde i en spændende butik? Så får du chancen for at lære om mange af de ting, som man arbejder med, når man bliver butiksuddannet. Du og din gruppe får til opgave at designe en fed t-shirt. Men inden du går i gang, er der meget, du skal overveje. Hvordan kan butikken indrettes bedst muligt? Hvad skal en t-shirt koste? Hvordan laver du en god reklame? Alt det og meget mere lærer du i projektet “Salg af t-shirt” 

Program for brobygning

Vejledning til underviser

Lær om butikssalg i Real Deal

På Campus Vejle har vi vores egen butik, hvor elever kan lære om alle de opgaver, der hører med til at drive en butik. I filmen til højre kan du se lidt om, hvad de laver i butikken.  

Oplæg om detailbranchen

Introduktion til
salg af t-shirts

I er nu ansatte i butikken Real Deal. I Real Deal sælger man blandt andet tøj, og I skal arbejde med salg af en t-shirt, som I skal designe, men I skal også løse andre opgaver, som butiksansatte arbejder med. Real Deal er en del af branchen detailhandlen, som køber færdige produkter hos en leverandør, for at sælge dem videre med fortjeneste.  

Hvad lærer I?

I kommer i dette forløb til at lære om, hvad detailhandlen er for en branche. Dertil skal I også arbejde med butiksindretning, design af en t-shirt og markedsføring af jeres t-shirt. I skal arbejde sammen i grupper på 3-4 om i alt 5 opgaver. Undervejs vil I lære nye begreber, som bliver brugt inden for detailhandel. 

Målet er, at I skal…

  • Udvikle et fagsprog inden for detailhandel 
  • Lære noget om, hvordan man indretter detailbutikker 
  • Skrive produkttekster og tekst til de sociale medier. 

Mød Kathrine og Nanna som fortæller om, hvordan det er at være elev på EUD Business på Campus Vejle. 

De besvarer blandet andet: Hvad er det bedste ved EUD Business? Hvordan er undervisningen? Og hvordan bliver man modtaget på Campus Vejle? 

Evaluering

Vi vil rigtigt gerne høre om din oplevelse af brobygningsforløbet, så vi kan gøre det endnu bedre, derfor skal du besvare ”Spørgeskema til evaluering”. Mange tak for din hjælp.